Match UP 7BMW. De ultieme audio upgrade voor uw BMW.

Zoekt u een BMW audio upgrade?
Baalt u ook zo van het slechte geluid in uw BMW?
Klinkt uw Top-Hifi systeem toch niet zo top?
Wilt u uw geluidsinstallatie verbeteren met minimale inspanning en met behoud van de originele look?

De Match UP 7BMW is dan de oplossing.

De Match UP7BMW is een kleine DSP versterker die u Plug & Play aansluit op de bekabeling van uw BMW.

Deze versterker word gemonteerd in de plaats van de originele versterker die normaal gesproken links achterin de kofferruimte zit en neemt dus geen extra ruimte in.

De installatie gebeurt in een oogwenk op de montagepositie van de originele versterker dankzij de meegeleverde Plug & Play-verbindingskabel en een op maat gemaakte montageplaat. Niettemin is de UP 7BMW versterker zo flexibel dat deze gemakkelijk kan worden gebruikt voor universele toepassingen in BMW-voertuigen. Alleen al door het vervangen van de versterker door deze UP 7BMW zorgt voor een gigantische geluidsverbetering van de originele BMW luidsprekers. De UP 7 BMW heeft 7 kanalen tot zijn beschikking waardoor de voorspeakers, achterspeakers, subwoofers en zelfs de centerspeaker van vermogen word voorzien. Door de extra RCA uitgang zou je nog een extra versterker kunnen aansluiten voor het gebruik van meerdere subwoofers.

Hierbij biedt de UP7 BMW ook een Match-uitbreidingskaartsleuf (MEC-slot) voor extra invoer- en uitvoermodules, zoals een Bluetooth Audio Streaming-module of een hoge resolutie audio USB-geluidskaart.

Dankzij de professionele en gebruiksvriendelijke DSP PC-Tool software V4 wordt de configuratie van de UP 7BMW op de Match UP 7BMW versterker ingeladen voor een optimale DSP instelling speciaal ontwikkeld voor uw BMW.

De UP 7BMW combineert de voordelen van een klasse H-technologie met het principe van een klasse D-versterker. Het resultaat is een ongeëvenaarde efficiëntie die eenvoudig beter presteert dan een conventionele klasse D-versterker. Door de interne voedingsspanning te variëren afhankelijk van de amplitude van de ingangssignalen van de versterker, worden de leegloop verliezen aanzienlijk verlaagd en is de algehele efficiëntie op elk moment in de buurt van het maximum.

De geschakelde voeding van de Match UP 7BMW zorgt voor een constante interne voedingsspanning, zelfs als de spanning van de batterij daalt tot 6 volt tijdens de motorcirkel. Als de voedingsspanning langer dan vijf seconden onder 10,5 Volt zakt, gaat de versterker naar de “Beveiligingsmodus” (Status-LED licht rood op) om verdere ontlading van de accu van de auto te voorkomen.

 • 7-kanaals Plug & Play upgrade-versterker met geïntegreerde 8-kanaals 64-bit DSP voor BMW HiFi-geluidssystemen (optie 676)
 • Eenvoudige installatie op de originele montageplaats via de meegeleverde Plug & Play-verbindingskabel en montageplaat
 • Match uitbreidingskaartsleuf (MEC) voor extra invoer- / uitvoermodules zoals Bluetooth Audio Streaming, Hoge resolutie audiostreaming via USB enz.
 • Eenvoudige configuratie via de intuïtieve DSP PC-Tool-software
 • Revolutionaire DSP-functies zoals de “Augmented Bass Processing” die de basrespons van de woofers onder de stoel dynamisch optimaliseert, de “StageXpander” die het stereoperspectief en de “RealCenter” -functie aanzienlijk verbreedt, waardoor een perfect gefocuste geluids staging voor beide mogelijk is bestuurder en bijrijder.

Uitgangsvermogen RMS / max.

 • 5 x 65/130 Watt @ 4 Ohms (front / rear / center)
 • 2 x 160/320 Watt @ 2 Ohm subwoofer uitgang

Versterkertechnologie: Klasse HD
Ingang:

 • 4 x Hoogniveau luidsprekerinvoer
 • 1 x optische SPDIF (12 – 96 kHz)
 • 1 x MEC
 • 1 x Remote In

Uitgang:

 • 7 x luidsprekeruitgang
 • 1 x RCA / Cinch
 • 2 x Remote Out

Afmetingen (H x B x D): 46 x 130 x 153 mm

Geschikt voor elke BMW met HiFi Sound System (option 676).

De nieuwste modellen BMW (vanaf 2019) zijn vaak uitgevoerd een gecombineerde radio- en versterkerunit, de zogenaamde “Radio Amplifier Module” (RAM). Dit te herkennen aan meerdere gekleurde Fakra aansluitingen die in de versterker module steken. Hiervoor moet dan ook een extra voedingskabel getrokken worden van de versterker naar de accu, die in dit pakket is bijgeleverd. De Match UP 7BMW – RAM versterker is bedoeld voor deze modellen met RAM module achterin de auto.

BMW Speaker upgrades

Naast deze versterker upgrade van Match, hebben wij ook nog speaker upgrades van het Duitse merk Eton. Deze maakt voor nagenoeg elke BMW een Plug & Play passende speakerset en subwoofers. De Eton BMW speakers zijn door verschillende vakbladen getest en uitgeroepen tot Best Klinkende set op de markt.

Bekijk hier alle audio mogelijkheden voor in uw BMW.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten