De Focal ISU165 is een ondiepe luidspreker set en is het resultaat van onderzoek naar de beperkingen die samenhangen met het gebruik van originele inbouw locaties in de autodeur.

De ISU165 2-wegs composet is echt compact, krachtig en past overal – en maakt het mogelijk om caraudio systemen te verbeteren zonder grote technische aanpassingen aan het interieur van uw auto.

Door de zeer compacte vorm, die wordt bereikt door de diepte van de behuizing te verkleinen, en door de ingebouwde filters, is deze speaker set eenvoudig te monteren en aan te sluiten op uw originele autoradio en verbeterd enorm het geluid in uw auto.

Bekijk hier onze Focal collectie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten