Match – Wil je het geluid in je auto verbeteren? Dit met behoud van de functies van de originele autoradio of navigatie? Zonder de speakers te vervangen of in je bekabeling te knippen?

Audio Upgrade in je auto met Match!

Dit kan met de Plug & Play oplossingen van Match car audio. Hiermee voeg je een versterker en kleine compacte subwoofer toe aan je bestaande geluidsinstallatie waardoor het geheel luider en voller klinkt.

Het mooie van deze oplossing is dat je de originele luidsprekers kan laten zitten. Juist door de versterker met ingebouwde Digitale Sound Processor (DSP) kunnen wij de versterker precies op maat en smaak afstellen en zo de speakers optimaal laten klinken. Met een laptop en speciale meetmicrofoon stellen wij het geluid zo in, exact op maat voor uw auto. Dit doen we door de versterker digitaal in te lezen en gebruik te maken van een uitgebreide equalizer, de juiste filtering en tijdvertraging. Zo ontlast u de originele speakers van tonen waarvoor ze niet bedoeld zijn en spelen te mooier. Zo halen wij het maximale uit de speakers. De Mach PP62DSP is de meest gebruikte. Dit is een 5-kanaals versterker voor de voor- en achterspeakers en een Match subwoofer. De PP86DSP is een 8-kanaals uitvoering met meer vermogen. Beide kun je nog uitbreiden met een MEC-insteekmodule zodat je OF een USB stick kan afspelen OF muziek via Blutooth A2DP AdaptX audiostreaming kan beluisteren. Als het nog kleiner moet, met meer vermogen dan is er nog de Match M5.4DSP.

Een Match Plug & Play subwoofer, zoals de PP7E-D, wordt in de kofferbak geplaatst en zorgt voor een mooie laagondersteuning zonder te overheersen. Deze is makkelijk te demonteren met een snelkoppeling mocht u extra ruimte willen. Zo is er ook de PP7S-D reservewiel subwoofer zodat u helemaal geen ruimte hoeft te missen. Wil je subwooferkist die platter is, dan zijn er nog 2 andere varianten. Een 8 inch PP8E-Q of een 10 inch PP10E-Q. Een behuizing met een Down-Firing subwoofer.

Het volume van de subwoofer is te regelen met een bassremote control, de URC.3 . Zo kunt u de bas naar smaak instellen. Met deze set-up kunt u fijn genieten van uw favoriete muziek.

We hebben voor bijna elke auto wel een audio oplossing en kunnen deze ook voor u inbouwen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten